Krásná rusovláska v současnosti rekonstruuje byt v Praze, a tak s partnerem nyní většinu času tráví na vesnici a vypomohli jim i přátelé. „Je to trochu šílený, ale už si tam trochu budujeme společné zázemí,“ prozradila v primáckém Showtime o svém vztahu s partnerem Tomášem. Seznámila se v ním v době covidu při práci.

Nedávno ji dokonce požádal o ruku a ona řekla ano. „Bylo to v období, kdy jsem to opravdu nečekala. Bylo to obrovské překvapení a strašně romantický, asi to má takhle být,“ netají se štěstím. 

Své soukromí si chce dál střežit, ale prozradila alespoň to, jak probíhal výběr prstenu. Tomáš prý ze šperkovnice vybral prstýnek a podle něj šel do klenotnictví přeměřovat, jenže tam mu řekli, že je to velikost 57, tedy opravdu obrovský prsten... Debbi ho totiž nosila na palci!

Koupil tak po poradě v klenotnictví nějakou jinou velikost a podle všeho mu to dělalo trochu starosti. „No, on ti nebude,“ varoval prý svou nastávající, když jí šperk dával. Ale nakonec se strefil a vše bylo v pořádku. A navíc mají k prstýnku i hezkou historku.

Dvojice ale zatím ještě nemá zcela jasno, jak a kdy bude jejich veselka probíhat. Teprve hledají místo, kde by se obřad mohl konat. „Rádi bychom to stihli letos v pozdním létě. Máme představu, že raději venku, než někde v kostele nebo na radnici. Ale budeme ještě muset najít to správné místo,“ dodala v Showtime Debbi.

 

VIDEO: Zpěvačka Debbi: Měla jsem obrovský problém s alkoholem! 

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Debbi: Měla jsem obrovský problém s alkoholem! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
33 fotografií