Ve vztahu Moniky Bagárové a zápasníka MMA Makhmuda Muradova se zdálo, že je vše zalité sluncem. Jenže postupem času začal Mach trávit čím dál více času ve svém rodném Uzbekistánu, kde musel řešit četné rodinné problémy, navíc se tam věnuje i podnikání.

„Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina. Hlavně proto, že jste byli u našeho začátku, taky u narození naší Ruminky a vím, že spousta z Vás nám drželo palce. S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života," šokovala den po Štědrém dnu zpěvačka.

Z jejích posledních vyjádření se ovšem zdá, že emoce opadly, a dokonce by to mohlo vypadat, že jejich usmíření je na dobré cestě. „Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše pro to, aby byla šťastná a nechybělo jí nic. Tím nemyslím materiálně,“ informovala na sociální síti své fanoušky, kterým dala příležitost, aby jí pokládali otázky.

Bagárová navíc už dříve přiznala, že útěchou je jí v těžkých životních chvílích čtení Bible. „Odpustíte-li totiž lidem jejich prohřešky, odpustí také váš nebeský otec vám,“ prozradila svůj nejoblíbenější biblický verš a i ten napovídá tomu, že se momentálně soustředí na zklidnění životní situace, které by jistě udělalo radost nejen jí a Machovi, ale hlavně jejich malé dcerce.

Navíc Bagárová plánuje i návrat k práci, před kterou doposud dávala přednost péči o Ruminku. „Abych řekla pravdu, tak mi koncertování hlavně s kapelou chybí. Celkově mi chybí hudba, tvorba a tento rok jsem se rozhodla, že se jí zase začnu pořádně věnovat a budu tu pro Vás opět jako zpěvačka! Rumina už je větší a časem si myslím, že zvládne delší čas bez maminky a já budu klidnější a budu se moc soustředit na studiovou práci a skládání,“ prozradila své plány fanouškům a na závěr prozradila i milou přezdívku malé Ruminky. „Bambulka je mi momentálně většinou všude v patách,“ dodala, proč zatím v hudbě nejede na plný plyn.

Video: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
55 fotografií