Celý život byla amatérská kuchařka Viktorie Hrazdílková štíhlá a věnovala se sportu. Aby ne, když její otec je bývalý desetibojař. V MasterChefovi se ale Viky ukázala jako holka krev a mléko a po jeho skončení opět jako lunt. Mnozí ji dokonce označili za anorektičku.

„Rozešla jsem se s přítelem a začala to řešit jídlem. Přestala jsem cvičit a váha šla nahoru. Stres z natáčení, neustálé ochutnávání a taky televize dost přidává na objemu. A jelikož je to předtočené, tak jsou lidi v šoku, jak teď vypadám,“ svěřila se v livestreamu Blesku Viky. 

VIDEO: Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! 

Video
Video se připravuje ...

Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Ale netrvalo dlouho a rodačka z Kyjova se zamilovala a začala žít s novým partnerem Radkem. Ten ji po roce a půl požádal o ruku!

„Co plánujete do nového roku vy? My svatbu,“ pochlubila se sympaťačka, která už v minulosti řekla, že by jednou ráda měla dvě děti. A tak se v jejích hashtazích objevují slova, jako rodina, budeme rodina, svatba, svatba roku, manžel... Třeba Viktorie brzy překvapí i další krásnou novinkou.

Fotogalerie
51 fotografií