Kontrovezrní Pavlínka se do historie soutěže MasterChef Česko zapsala opravdu nesmazatelně. Nadaná kulinářka tvrdila, že pro vítězství obětuje úplně vše, a když se nakonec umístila na druhém místě, psychicky se složila. Řadě lidí se přitom protivila svým charakterem a už během soutěže se stala terčem nejrůznějších vtípků.

Loňská řada byla skutečně výživná, na konci léta už ale odstartovala ta letošní, v pořadí již šestá. A jak se zdá, Pavlínka by v ní mohla mít svoji nástupkyni. 

„Když si něco dám do hlavy, už to jen tak nevypustím. Jsem pro to schopná udělat hodně,“ prohlásila v soutěži Kristýna Zelénková, partnerka extraligového hokejisty Davida Musila (28).

Kristýna přezdívaná Kiki si ale velmi rychle vzpomněla na kontroverzní účastnici a rázně se proti ní vymezila. „Nebudu jako Pavlína, abych řekla, že obětuju všechno. To ne. Jsem schopná obětovat hodně,“ vyjasnila. 

Už teď to ale Kiki od některých diváků pěkně schytává. Do soutěže totiž nastoupila těhotná a nedávno se jí narodilo miminko. Lidé jí proto vyčítají, že by se měla věnovat spíš rodině. 

Loňskou řadu divácky oblíbené soutěže vyhrál sympaťák Roman Staša (33). Kdo bude MasterChefem tentokrát, na to si diváci ještě budou muset počkat. 

VIDEO: MasterChef Česko: Pavlína se pokusí zbavit Pepy!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Pavlína se pokusí zbavit Pepy! TV Nova

Fotogalerie
23 fotografií