Konec roku 2021 nebyl pro Lucii Bílou zrovna příjemný. Ve svých rodných Otvovicích si totiž přivodila velice vážné zranění. „Stačí jenom kousek ledu před domem, trošku neopatrnosti a máte zlomený rameno, jako já...“ svěřila se pak na sociální síti nešťastná interpretka hitů eSeMeS, Zpíváš mi requiem či Mám ráda život. Ani to jí ovšem nezabránilo, aby v doprovodu klavíristy a skladatele Petra Maláska (57), manžela herečky Dany Morávkové (50), neodzpívala svůj avizovaný Sváteční recitál. A to se všichni báli, že jej právě ze zdravotních důvodů bude muset zrušit!

Na instagramu pak Bílá poděkovala za každé milé slovo i myšlenku, kterou jí její fanoušci poslali, a prozradila, proč si ani ve stavu nemocných nedokáže odepřít vystupování. Postavit se na pódium i se zlomeninou hlavice pažní kosti ji totiž muselo stát hodně přemáhání, jelikož v takovém stavu je každý pohyb navíc skutečným utrpením. A uznala to i slavná pěnice, jíž po mnoha letech „vyfoukla“ prvenství v anketě Český slavík Ewa Farna (28). „Neříkám, že mě na koncertech nebolel každý tón, ale zůstat teď doma, by mě bolelo víc…“ prozradila Bílá statečně.

VIDEO: Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké! David Turek

V očích svch příznivců se rázem stala superženou, jelikož předstoupila před vyprodaný sál svého vlastního divadla se zafixovanou rukou pod třpytivým plédem, a předvedla profesionální výkon. „Jste vážně úžasná, že i přes tu bolest a slzy v očích zvládnete tak nádherně zpívat na koncertech, a ještě se usmívat a bavit lidi svými vtípky,“ žasli nad její obětavostí fanoušci v komentářích. „Vy jste bojovník... vždycky. Vy máte opravdu u sebe andělíčky!“ dodávali v odkazu na spirituální povahu Lucie Bílé, která zároveň drobné andílky z korálků vyrábí a prodává na charitativní účely.

Fotogalerie
100 fotografií