Jak to totiž u většiny párů, co se rozešli, bývá, tak si na svátky děti střídají. A letos Štědrý večer strávil Mathias u svého otce Martina Kindla. 

Myslím na všechny mámy a táty, který zejtra nebudou se svýma dětma, protože ty budou s tím druhým rodičem. Žádná tragédie, jen bude Štědrej večer jindy než 24. Je to jen datum. Číslo. Ale stejně to člověku bude prostě vždycky trochu líto a bude lehce v nervu. A to mám fakt štěstí, že máme s tatínkem fajn vztah a na všem se v pohodě domluvíme,“ svěřila se na sociální síti Nikol, dnes již Leitgeb. 

A tak v novém domě byla s manželem Petrem a jejich synem Tobiasem, kterému přezdívá Mauglí pro jeho rozcuchané tmavé vlásky. 

VIDEO: Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Tohle není asi úplně veselý téma, ale tuším, že zhruba každej třetí z vás na Vánoce řeší, jak to udělat, aby si děti užily svátky u obou rodičů a nebyly z toho třeba nějak otrávený, vyčerpaný, zmatený,“ dodala blondýnka. 

Manželé se stihli před svátky nastěhovat do nového domu, který už rok budují. Krásný domek je zapasovaný do přírody a vnitřek je velmi designový, což občas Nikol ukáže. Před domem mají velký bazén, který Petr využívá i v zimě, protože se otužuje. 

Fotogalerie
58 fotografií