Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejšílenější vánoční outfity hvězd: Nahá hvězda Pobřežní hlídky, elf Robbie i sexy Rihanna v prádle

/
  • Celebrity nahodily vánoční oblečky.
    26. prosince 2021 ● 05:00

    Vánoce už jsou za rohem a o sváteční atmosféru proto není nouze. A pozadu nejsou ani celebrity. Zatímco někdo slaví ve srandovních kostýmech, jiní se předvádí ve speciálním spodním prádle a někdo se připravuje v pohodlném pyžamu! Mrkněte na vtipné outfity slavných.

  • 1.

    Robbie Williams

    Zpěvák a skladatel Robbie Williams (47), vlastním jménem Robert Peter Williams, se nějaké té extravagance opravdu nebojí. Na sociálních sítích se letos objevil hned v několika vánočních svetrech, nám se ale podařilo vypátrat i tento klenot, kterým se pochlubil už před časem. A musíme uznat, že elf je ze zpěváka opravdu perfektní! Obzvláště pak oceňujeme zpěvákův výraz.

  • 2.

    Georgia Steelová

    Vánoční atmosféru přiživila svým outfitem i modelka Georgia Steelová (23), která se proslavila díky britské verzi reality show Love Island. Kráska zapózovala ve vánoční kolekci prádla Nikki Intimates a svým fanouškům tak nadělila opravdu krásný dárek.

  • 3.

    Zpěvačka Gwen Stefaniová

    Zpěvačka Gwen Stefaniová (52) se v průběhu let objevila už v řadě více či méně extravagantních vánočních kostýmů. Jedním z jejích nejvýraznějších je ten, který v roce 2012 vynesla v západním Londýně. Navzdory chladnému počasí si na rozsvěcení vánočních světýlek a menší koncert oblékla těsné minišaty. 

  • 4.

    Alicia Ardenová

    Někdejší kolegyně Pamely Andersonové (54) z Pobřežní hlídky Alicia Ardenová (52) se neustále překonává. V průběhu let odhodila i poslední zbytky studu a často se ukazuje úplně nahá. Výjimkou nebyl ani letošní vánoční pozdrav. Vyslouží si nahotou od Ježíška spoustu dárků, nebo se naopak dočká výtky, že zlobila?

  • 5.

    Jessica Albová

    Trojnásobná máma, herečka Jessica Albová (40), se také nespokojila jen se svetrem a oblékla celý kostým. Pro dcery Honor (12) a Haven (9) a synka Hayese (3) se proměnila v paní Clausovou. 

  • 6.

    Camila Alvesová

    Jako manželka a pomocnice Santy Clause se nechala zvěčnit i brazilsko-americká modelka a módní návrhářka Camila Alvesová (39). Ve skutečnosti je ale jejím chotěm už od roku 2012 herec Matthew McConaughey(52).

  • 7.

    RIhanna

    Do vánočního prádla se svlékla i zpěvačka a podnikatelka Rihanna (33). Ta představila novou kolekci pro svou značku spodního prádla Savage X Fenty a ukázala ji jak jinak, než sama na sobě.

  • 8.

    Miley Cyrusová

    Sváteční obleček nahodila i známá provokatérka Miley Cyrusová (29). Namísto neforemného svetru ale také ona vsadila spíš na svůdnost. Zvolila si kraťoučký top posetý flitry, kraťasy velikosti větších kalhotek a gigantické náušnice.

  • 9.

    Claudia Romaniová

    Sexy Vánoce připravila svým fanouškům i modelka Claudia Romaniová. Kráska, která se objevila na obálkách magazínů GQ nebo Maxim, byla v roce 2006 dánskou mutací časopisu For Him Magazine zvolena jednou ze 100 nejsvůdnějších žen světa. Romaniová žije od roku 2010 v Miami na Floridě, Vánoce proto tráví jen v čepičce a plavkách. A evidentně zodpovědně dodržuje pitný režim!

  • 10.

    Mariah Careyová

    Autorka hitu All I Want For Christmas Is You, zpěvačka Mariah Careyová (52), se pochlubila vánočním pyžámkem. Namísto v sexy prádle nebo titěrných minišatech se zvěčnila na posteli s příjemným chlupatým přehozem v tričku a kostkovaných teplákách.

    VIDEO: Dagmar Havlová o nové roli ve filmu Šťastný nový rok 2: Učila jsem se slovensky! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Dagmar Havlová o nové roli ve filmu Šťastný nový rok 2: Učila jsem se slovensky! Luboš Procházka

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy