Immanuel Adenubi se už dříve proslavil především na sociálních sítích, kde publikoval videa hlavně se sportovní fitness tematikou, účastnil se i soutěže Muž roku. Moderátor s vysportovanou postavou teď promluvil o ožehavém tématu, má totiž nepříjemné zkušenosti se šikanou. „Já měl dvě sféry, ve kterých jsem dostával čočku. Byla to jak barva pleti, tak jsem k tomu byl ještě tlouštík,“ prozradil v rozhovoru pro pořad Showtime.

Dokonce popsal i velmi nepříjemnou a nebezpečnou situaci, do které se dostal v pouhých jedenácti letech. „Jel jsem na fotbalový zápas, autobus přijel na zastávku a byla tam taková parta holohlavých chlapů. A stalo se to, že oni šli blíž k tomu autobusu, až vlastně přímo k tomu sklu a ten jeden vytáhl deseticentimetrovou kudlu a naznačoval přes sklo, že mě podřeže. To bylo nepříjemný,“ svěřil se s nepříjemným zážitkem moderátor, jehož obliba neustále roste.

Naštěstí se s nepříjemnými zážitky z mládí vyrovnal a netrpí žádnými následky. Dokonce prozradil, že si v dospělosti nemůže stěžovat na nezájem žen, vnímá ho ale s nadhledem a vidí v tom jistou formu vykoupení za to, čím si prošel v mládí.

Video: Nová tvář Primy Immanuel Adenubi: Za první moderátorské kopance jsem rád!

Video
Video se připravuje ...

Nová tvář Primy Immanuel Adenubi: Za první moderátorské kopance jsem rád! David Turek

Fotogalerie
19 fotografií