„Jedu druhé kolo C+,“ svěřila se na Twitteru herečka a bavička Iva Pazderková, co se jako stand-up komička proslavila v roli „blbé blondýny“. Nějakou dobu je však zrzkou a místo toho, aby si budovala image jako nepříliš bystrá kráska, buduje spíše svou muskulaturu – již druhým rokem se účastnila soutěže Bikini fitness, kde předváděla svou vyrýsovanou postavu. Oním „C+“ bohužel nemyslela nic jiného nežli to, že je covid pozitivní. A to již podruhé za jeden rok… Nakazit se nebezpečným virem se jí „podařilo“ i přes skutečnost, že je očkovaná.

I tak však na sobě pozoruje pozitivní dopady vakcíny: „Oproti únoru je to opravdu jen ‚chřipečka‘. Pořád mám sice trošku strach, aby se to ‚nerozjelo‘, nebyly následky jako poprvé. Ale nemusím. Bohudíky za dobu a zemi, ve které žiju. Kde máme zdarma vakcíny, které zachraňují životy a zdraví,“ libovala si Pazderková, která v právě chystaném muzikálu Slunce, seno, jahody ztvární postavu Škopkové. Tu v oblíbené filmové trilogii Zdeňka Trošky (68) hrála typově zcela odlišná a velmi korpulentní Helena Růžičková (†67).

Na tiskové konferenci k tomuto dílu Ondřeje Gregor Brzobohatého (38), jenž pro nový muzikál Hudebního divadla Karlín vytvořil texty písní i muzikálové libreto, vypadala Iva Pazderková ale ještě zcela fit. To bylo ale na počátku prosince, nemoc se u ní podle všeho projevila až později.

VIDEO: Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice! Petr Macek

Když si Pazderková procházela nemocí před tři čtvrtě rokem, popisovala na sociálních sítích její vysloveně hororový průběh. „Horečka, zvracení, bolesti a pálení kůže celého těla, bolest hlavy, kloubů, zad, puchýřky po celém těle, dušnost, kašel, střevní potíže, tlak a bolest v očích, světloplachost, ucpané dutiny, pocit úplného vyčerpání, kdy člověk přemýšlí, jestli se vůbec natáhne pro vodu, protože nemá sílu a bolí to jako čert,“ líčila tehdy na Instagramu. Její partner po celou dobu, co se z koronaviru kurýrovala, prý uvažoval, zda nebude lepší zavolat záchranku.

Fotogalerie
50 fotografií