Lucie Křížková (36) je bývalá miss z roku 2003 a v současné době moderátorka pořadu Sama Doma na České televizi, navíc moderuje i společenské a kulturní akce. Tentokrát se objevila v Bazilice sv. Petra a Pavla na Vyšehradě, kde se koná charitativní akce pro Centrum Kaňka z Tábora.

„Krásný podvečer milí televizní diváci. Hned na začátku bych rád omluvil Ester Janečkovou, která bohužel musela zůstat doma v karanténě. Ale vítám její kolegyni Lucii Křížkovou,“ uvítal hned na začátku Jan Potměšil ze židle a se svíčkou v ruce. „Vítej, Lucie,“ dodal.

„Hezký podvečer, je mi potěšením být tady s vámi,“ uvedla ve vysílání ČT1 sama Křížková. Na svém Instagramu se svěřila s tím, že měla trochu jiné plány. „Mám ráda nalajnovaný program minimálně na týden dopředu. Ale tahle doba vyžaduje mimořádně zvládnutý time management. Dnes jsem měla v Příbrami plnit ořechy a košíčky, ale jsem v bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě,“ uvedla Křížková a přiložila fotografii s novinářkou Janou Peroutkovou, která je patronkou Centra Kaňka.

V podání ČT jde již o třetí adventní koncert. Tentokrát je věnovaný hlavně dětem, které trpí vzácnými nemocemi. Kaňka z Tábora se snaží všem osobám s jakýmkoliv postižením pomoci.

Manžela má ve vězení

Křížková se nedávno dostala do centra zájmu veřejnosti také díky svému muži, několikanásobnému mistru republiky v jachtingu Davidu Křížkovi (48). Ten si totiž ve vězení odpykává 3,5letý trest za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Trest si odpykává ve Věznici Plzeň-Bory.

Tyto, a patrně i další dvoje Vánoce, tak Lucie společně se svými dvěma dětmi stráví o samotě bez tatínka. Ten jim už ale stihl předat i dárky. „Dnes jsem byla za Davidem. Není jisté, zda nám vyjde další návštěva ještě do Vánoc, tak mi raději už teď předal dárky pro děti,“ svěřila se koncem listopadu Křížková na sociální síti.

Fotogalerie
41 fotografií