Teprve před několika dny přivedla modelka Lela Ceterová na svět syna Rockyho, už teď má ale opět postavu jako z časopisu. Svěřila se přitom, že jí všechno a i mlsá: „Potřebuji přece energii na probdělé noci,“ napsala v příspěvku na Instagamu.

Za úbytkem váhy prý není ani cvičení. Na to si po provedeném císařském řezu bude muset ještě nějaký čas počkat.

Vedle chvály a obdivu se ale modelka dočkala i nevybíravé kritiky. „Milá paní mi napsala, že zatahuji břicho a že jsem neupřímná žena a jiné s**čky,“ svěřila se ve svých instagramových stories. 

„Já jsem upřímný člověk, někdy až moc, a absolutně si nemusím na nic a nikoho hrát. Jsem sama sebou. Miluji svoji rodinu. Ráda dělám svoji práci, která mě naplňuje. A mám ráda lidi. Ten, kdo mě osobně zná, ví, jaká jsem,“ pokračovala.

Ostrý rýpanec od jiné maminky byl podle jejích slov úplně zbytečný. „Sama jste máma dítěte a ten váš dlouhý komentář opravdu nemusel být. Jestli se vám nelíbím, nesledujte mě. Pobavila jste mě. Všechno dobré,“ vzkázala ženě. 

Teorie o zataženém břiše je navíc podle Ceterové holý nesmysl. „Po císařském řezu zatahovat břicho... Člověk je rád, že je rád,“ ulevila si. 

VIDEO: Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka? iSport TV

Fotogalerie
68 fotografií