Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě je dva roky v insolvenčním řízení a nemůže si dovolit být bez peněz. „Když jsem z té firmy v létě odcházela, tak jsem je poprosila, zda bych se na podzim mohla opět vrátit. Chtěla jsem mít zadní vrátka – a ono se to vyplatilo. Korona opět zasáhla a já jsem znovu u kytiček,“ svěřila Aha! Gajerová, která potřebuje každou korunu, a proto se k situaci znovu postavila čelem.

Od léta Gajerová sázela na nové představení Nejstarší řemeslo v režii Petra Svojtky (49), v němž měla od podzimu na scénách po celém Česku zářit po boku jeho maminky Kateřiny Macháčkové (72).

„Pořadatelé nám představení kvůli aktuální situaci ruší, takže všechno to zkoušení bylo asi k ničemu. Nedá se nic dělat,“ posteskla si mimo jiné vynikající dabérka. „S Kačkou a dalšíma holkama jsme v kontaktu a snad se na scénu dostaneme do jara,“ dodala herečka.

Kvůli rozpadu vztahu s režisérem Petrem Kracikem (63) nasekala Gajerová velké dluhy, které od podzimu roku 2019 splácí v tzv. insolvenci. „Můj oficiální dluh je přes milion korun a ještě mi zbývá zaplatit asi polovina,“ upřesnila už v létě.

Mezi 41 věřiteli českého hlasu Samanthy ze Sexu ve městě je i její kolegyně a kamarádka Dana Morávková (50), která Veronice půjčila před časem 40 tisíc korun. Dluží i řadě dalších kamarádů.

VIDEO: Morávková si nadělila dárek za 36 mega! A velkolepá pocta Nedvědovi

Video
Video se připravuje ...

Morávková si nadělila dárek za 36 mega! A velkolepá pocta Nedvědovi Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií