Diváci si ji pamatují především jako zdravotní sestřičku Zuzanu z Ordinace v růžové zahradě 2, ovšem teď má jinou práci, a to v květinářství. „Byla jsem nucena jít pracovat do jiného oboru. Začala jsem dělat zahradnici a získala nadhled,“ přiznala pro Aha! otevřeně Gajerová.

„Potřebovala jsem splácet insolvenci. Měla jsem soud a z těch mnoha milionů se mi stal celkem zvladatelný dluh, který platím. Jedna z podmínek nicméně byla, že musím mít nějakou práci, jinak mi to nedají,“ vysvětlovala s tím, že má zkrátka splácecí povinnost. „Musela jsem to proto řešit. Navíc jsem samoživitelka a mám doma dvě děti,” doplnila.

Dohromady dlužila částku, která činí neuvěřitelných 4 777 113 korun. „Vůbec jsem nechtěla být. Těžko se mi o tom mluví. Je to, jako když vás semele tajfun, ale člověk to nesmí vzdát! A to se mi nestaly zdaleka tak hrozný věci jako jiným lidem. Nebylo to ze zlého úmyslu, spíš z blbosti a očekávání něčeho, co nepřišlo,“ prozradila Veronika o tom, jak se do problémů dostala. Půjčovala si dokonce i od kolegů a dodnes tak s nimi má komplikované vztahy.

Dlouho se motala v bludném kruhu, ale nakonec se jí podařilo vše vyřešit a vidí světlo na konci tunelu. „Jo, mám insolvenci, splácím dluh, uznala jsem ho a za tři roky bych měla být oddlužená. Suma už je zvladatelná – už je to pod milion,” objasnila herečka a dabérka, která namluvila například Samanthu v Sexu ve městě.

Svěřila se také s tím, že si již své chyby odpustila a snaží se jít dál. Stejně tak se snaží nedržet v sobě zášť, ale odpouštět i druhým. Asi nejtěžší je to v případě jejího expartnera, režiséra Petra Kracika, který ji před lety opustil kvůli Tereze Kostkové (45). Ovšem ani s tou už spolu nejsou.

„Petrovi jsem odpustila sebe, ale pořád mu nemůžu odpustit děti. Když už si je někdo udělá, měl by jim něco předat, vychovat je a věnovat se jim. Vlastně to nechápu. Nerozumím tomu, proč měl děti s jinými ženami a zjevně se jim taky tolik nevěnuje. Mrzí mě to strašně,“ dodala Gajerová.

VIDEO: Gajerová kvůli dluhům vyhlásila bankrot. A Kohoutová oznámila konec

Video
Video se připravuje ...

Gajerová kvůli dluhům vyhlásila bankrot. A těhotná Kohoutová oznámila konec Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií