Herečka a dabérka je až na několik málo představení v září a na začátku října v pražském Divadle Rokoko skoro bez práce. Dabingů má málo, a aby uživila sebe, rodinu a do toho zvládla platit dluhy, nezbylo jí než najít si nový džob.

„Dělám pro jednu firmu, která vyrábí pro jiné společnosti a podniky květinové stěny a girlandy. A já se o ně starám. Musela jsem se to naučit,“ prozradila Gajerová. „Vzala si mě pod palec moje inspektorka Helenka, která mě neskutečně mile přijala. Všichni mě tam přijali,“ pochvaluje si herečka s tím, že jí nová práce otevřela oči.

„Naučila jsem se spoustu věcí o květinách, o sobě, o životě. Lidé, kteří dělají s květinami, nemůžou být škarohlídi,“ dojala svojí upřímnou zpovědí posluchače Frekvence 1. „Udělala jsem velký posun, jsem v kolektivu úžasných lidí. Je to úplně jiný svět. Čtyřicet let jsem dělala divadlo, teď jsem kvůli tomu, že nemůžeme hrát, najednou přehodila výhybku,“ konstatovala Gajerová.

Gajerová také během koronakrize začala sbírat bylinky a stala se domácí léčitelkou.

Veroniku čekají ještě tři roky v insolvenci. Osobní bankrot vyhlásila kvůli mnoha dluhům v roce 2019. Její manko dělá 4 777 113 Kč. Peníze splácí 41 věřitelům. Jeden z nich - T&C DOMOV - požadoval loni na podzim po Gajerové větší sumu za nesplacenou půjčku 70 tisíc korun. Soud tzv. incidenční žalobu o úroky a další pokuty ale smetl ze stolu, dluh jí tak nenaroste.

VIDEO: Gajerová kvůli dluhům vyhlásila bankrot. A těhotná Kohoutová oznámila konec.

Video
Video se připravuje ...

Gajerová kvůli dluhům vyhlásila bankrot. A těhotná Kohoutová oznámila konec. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií