Naštěstí Monika není na výchovu dcery sama. Pomáhá jí její rozvětvená rodina v čele s rodiči a mladší sestrou. Makhmud je totiž pryč opravdu velmi často. „Třeba půl roku určitě. Já bych si troufla říct, že třeba i tři čtvrtě roku. Jako tenhle rok byl hodně často pryč. I v rámci těch zápasů a přípravy,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro Showtime.

„Je všechno v pořádku, ale já zároveň chápu, že ty lidi to zajímá, že to tak vlastně mohlo i vypadat, že spolu nežijeme, nebo nejsme. Fakt je často pryč. I ty sociální sítě se staly takový, že naši rodinnou fotku tam moc neuvidíte,“ uznává Monika, která odloučení bere statečně. Muradov totiž kvůli práci zápasníka i svým rodičům tráví hodně času v rodném Uzbekistánu. „Samozřejmě je nám smutno a chybí nám. Cestovat tam je pro nás asi oukej. Často se nás lidi ptaj, proč jsme tam ještě nebyly, proč neletíme s ním. A ta odpověď je strašně jednoduchá: tak zaprvý je situace covid, jaká je... zároveň já mám taky svoji práci,“ dodala Monika Bagárová.

Pokud by se tedy někdo chtěl zpěvačky zeptat na takovou tu nevhodnou otázku, kterou však rádi mnozí lidé pokládají, má jasno. Druhé dítě nepřipadá v úvahu. „Neumím si představit, že bych teď měla druhý miminko, protože už s tím jedním... obdivuju všechny maminky, který mají takhle malý (jako Ruminka, pozn. red.) a do toho třeba teď porodily,“ myslí si kráska, která se netají, že sourozence pro Ruminku chce, patrně ale ví, že teď není nejvhodnější doba.

VIDEO:

Fotogalerie
49 fotografií