„Tohle “dítě” v podobě alba se zrodí se začátkem prosince,“ sdělila fanouškům Ewa Farna brzké vydání nového alba s názvem UMAMI. Pak ale dodala větu, která celý její příspěvek povznesla do nebeských výšin. Zpěvačka čeká druhé miminko!

Zatímco první těhotenství Ewa Farna odhalila ve videoklipu k písni Ta o nás, o druhém informovala fanoušky tentokrát malinko jinak. „Pak jak je vidno, je na cestě i další 😁. Nevím zatím, jak bude znít, ale je jasné, že to bude velká srdcovka,“ oznámila skutečně originálním způsobem, že se společně s manželem Martinem Chobotem (32) stanou za několik měsíců dvojnásobnými rodiči. K oznámení pak přidala fotku zachycující její tělo v již pokročilém stadiu těhotenství, v rukou držíc nové album.

Prvorozený syn Artur se narodil na konci května roku 2019, co nevidět se ale dočká sourozence. Zpěvačce je teprve 28 let a už čeká další dítě. Jde snad ve šlépějích své bývalé lásky, písničkáře Tomáše Kluse (35)? Ten si společně s manželkou Tamarou (33) také pospíšil a dnes jsou již několik let trojnásobnými rodiči.

VIDEO: Maminka roku 2021: Patronka Ewa Farna

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku 2021: Patronka Ewa Farna Karel Dlabač

Fotogalerie
50 fotografií