O události, která se málem mohla stát osudnou, informovala na sociální síti sama moderátorka Sandra Pospíšilová, kterou si ještě mnozí příznivci budou pamatovat pod jejím dívčím příjmením Parmová. Krásná blondýnka, která je aktuálně na mateřské dovolené se svým synkem Leonem (1), má za sebou okamžiky plné strachu. Dvojnásobná maminka (kromě malého Leona má doma ještě čtyřletou Emily) totiž „neuhlídala“ svého chlapečka a on sjel v dětském autíčku ze schodů.

K nehodě došlo i přesto, že tam mají manželé Pospíšilovi zábranu, a byli tudíž přesvědčeni, že mu nic nehrozí. Stačila ale jenom jedna jediná vteřina a vše bylo jinak… „Jsou chvíle, kdy si každý rodič připadá hrozně,“ posteskla si Sandra v instastories z dětské ambulance, kam s kloučkem okamžitě spěchala. „Naštěstí podle reakcí i rentgenu by mělo být vše v pořádku…“ oddychla si nakonec někdejší moderátorka CNN Prima News. Leonek má však na hlavě nepříjemnou „památku“ na pád ze schodů – obrovskou bouli na čelíčku.

VIDEO: Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! David Turek, Lukáš Červený

Podle doporučení lékařů vyděšení rodiče malého klučinu v noci každé dvě hodiny budili a kontrolovali, aby si byli jisti, že je v pořádku. Naštěstí tomu tak ale bylo a on se ráno probudil sice „s modřinou, ale i s úsměvem“. Pro Pospíšilovou tak bude děsivý zážitek připomínkou, že si nemůže být bezpečím svých dětí nikdy skutečně jistá.

Takový pád totiž mohl skončit otřesem mozku, rozbitou hlavou... anebo i mnohem hůř. Nezbývá než malému pirátovi silnic popřát, aby se brzy uzdravil.

Fotogalerie
41 fotografií