Od počátku září loňského roku je moderátorka Sandra Pospíšilová dvojnásobnou maminkou. K dcerce Emily (3) přibyl syn Leon (11 měsíců). Svatbu si Sandra, dlouhou dobu známá pod svým dívčím příjmením Parmová, dopřála s Pavlem Pospíšilem v srpnu 2019. Datum 10. srpna nebylo vybrané náhodně, protože v ten samý den, ale před dvěma roky, přišla na svět jejich dcera Emily, která na svatbě byla, stejně jako Pavlova dcera z předchozího vztahu, za družičku.

Letos chtěla dvojice oslavit výročí, a tak si vyrazili na romantický víkend. Jenže z jejich plánů rychle sešlo. Na sociální síť sice známá blondýnka vyvěsila sérii snímků, na nichž si společně s manželem užívá posezení u vína a vzájemnou chvilku, kterou mají mladí rodiče jenom sami pro sebe, v další moment však bylo všechno jinak.

„Oslava výročí… a pár momentek vyfocených chvíli před tím, než zavolala babička, že má Leonek horečku a zvrací. To nevymyslíš. Takže následovalo rychlé balení a chvíli po půlnoci už jsme toho našeho drobečka drželi v náručí,“ líčila na instagramu.

VIDEO: Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! David Turek, Lukáš Červený

„A víte co, bylo to nejlepší rozhodnutí,“ domnívá se moderátorka FTV Prima, kterou zkažený víkend nikterak nemrzel. Děti mají zkrátka v životech každé ženy přednost před romantikou. „On nás potřeboval. Naštěstí vše dobře dopadlo a my si to třeba někdy v budoucnu zkusíme zopakovat.“

Mnohé maminky jí v komentářích dávají zapravdu a samy sdílely své podobné zkušenosti. „S dětmi jsou jakékoliv plány spíš sázkou do loterie,“ mínila například jedna dáma. „Nejvíc návyková loterie,“ souhlasila Sandra.

Fotogalerie
70 fotografií