„Znaménko na břiše. Z dálky skoro nejde vidět, vypadá neškodně... ale není,“ upozornila Sandra Pospíšilová popiskem vedle fotky sebe sama s odhaleným bříškem. „Dnes jsme byli celá rodina na preventivní kontrole znamének a znaménka, která musela okamžitě ven, jsem měla jen já, hned dvě. A u jednoho z nich bych si navíc ani netipla, že může být nebezpečné,“ svěřila se moderátorka primáckého zpravodajství toho času na mateřské dovolené se synem Leonem (6 měsíců).

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Kromě půlročního chlapečka přivedla Sandra Pospíšilová, známá mnohým spíše pod svým rodným příjmením Parmová, na svět i dceru Emu (3). „Nepodceňujte mateřská znaménka. I ta malá mohou nadělat velkou paseku. Vezměte i své drahé polovičky nebo děti a vyrazte ke svému dermatologovi. Kontrola zabere pár minut,“ apelovala na své sledující Sandra Pospíšilová. A mnozí z těch, kteří se ozvali, skutečně reagovali na nutnost nechat si lékařem kontrolovat pihy a mateřská znaménka.

VIDEO: Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! David Turek, Lukáš Červený

Našli se ale i tací, kteří si nenechali ujít možnost okomentovat obnaženou část těla blond moderátorky. „Teda, Vy jste štíhlá, jako kdybyste vůbec nerodila,“ vysekla Sandře Parmové poklonu jedna z jejich fanynek. Nutno ovšem dodat, že při pozornějším pohledu je na dolní části břicha Sandry Parmové patrná takzvaná  „linea nigra“. Tedy tmavá čára, která se u velké části žen objeví během těhotenství uprostřed břicha a ještě nějakou dobu po porodu trvá, než zmizí.  

Fotogalerie
44 fotografií