„Máme důvod k úsměvu. Protože čekáme malého prince, nebo malou princeznu,“ oznámil ve středu fanouškům na instagramu Noid. A jeho láska se připojila s radostným zvoláním: „Je to tááám!“ Následoval dlouhý polibek a radostné prozpěvování. 

Dvojice již také ukázala ultrazvuk a přiznala, že miminko si moc přáli. „Když jsme před časem s Eliškou skládali písničku Malý princ pro Evu Burešovou, tak jsme si říkali, že bychom si možná ještě nějakého malého prince, nebo princeznu pořídili,“ odtajnil Václav, jak vše začalo.  Nedávno společnými silami vytvořili další song pro Evu s názvem Úsměv Mony Lisy. A dozvěděli se, že se jim zadařilo. „Bude nás pět,“ radoval se zpěvák.

O den později přidal i nějaké ty detaily. „Miminko bylo plánovaný, podařilo se hned napoprvé,“ přiznal Noid v Showtime na Primě s tím, že zrovna byli s partnerkou Eliškou i na kontrole a všechno je v pořádku, tak mají velkou radost.

Na Elišce přitom ještě není ani nic vidět, i když jak sama přiznala, bříško se jí objevuje navečer a pak zase mizí. A už ví i pohlaví? „Jsme ve třetím měsíci a je to zatím na 80 procent – takže není to jistý, ale vypadá to, že to bude holčička,“ netají se Noid. Zdá se, že právě děvčata mu jdou nejvíce.

Bárta s Grabcovou mají totiž spolu již dcerku Elišku neboli Elsu (skoro 2 roky). Z předchozího manželství s modelkou Gábinou Dvořákovou (32) má Vašek ještě dcerku Terezku (skoro 7). Ale že ani tentokrát nebude mít mužského potomka, mu prý vůbec nevadí. „Budu mít tři holky, jsem šťastnej,“ usmíval se v Showtime a tvrdil, že už je tak trochu tatínkem z povolání. Dokonce už podle ultrazvuku určil, že nejmladší ratolest půjde v jeho šlépějích - prý má miminko totiž prstíčky jako stvořené k hraní na klávesy a skládání hudby.

VIDEO: Václav Noid Bárta: Postavil se před kameru a zkusil si herectví!

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta: Postavil se před kameru a zkusil si herectví! Markéta Reinischová

Fotogalerie
58 fotografií