Eva Burešová se pyšní širokým úsměvem – a protože je to velice pozitivně naladěná osůbka, usmívá a směje se poměrně často. To se ovšem nelíbí mnoha jejím odpůrcům. „Vždy, když jsem otevřela nějakou diskuzi pod článkem se mnou, našlo se minimálně pět komentářů o tom, jak odporný úsměv mám a jak bych se už nikdy neměla usmívat,“ svěřila se herečka před časem, zároveň však zdůrazňovala, že ji ani tyto ošklivé poznámky o úsměv nepřipraví. Nyní se rozhodla na toto konto reagovat velice originálně: písničkou.



„Pamatujete si, jak se v jednu dobu řešil můj úsměv? Nikdy jsem to nepochopila. Říkala jsem si, že nejdůležitější je, že vůbec mám důvod se smát,“ napsala na instagram kráska, která aktuálně září v seriálu FTV Prima Slunečná, a svá slova doplnila rozesmátým videem s Václavem Noidem Bártou (40). „Všimli jste si, že jsme se zasmáli? Protože jsme šťastní. A protože máme strašně krásné úsměvy. A vy je máte taky hrozně hezký. Protože je strašně důležitý, že vůbec máte důvod k tomu úsměvu.“

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi! Markéta Reinischová

„A tak jsme stvořili něco na podporu vašich úsměvů,“ pokračovala Eva. Noidovu životní partnerku Elišku Grabcovou (29) totiž tohle téma natolik zaujalo, že pro Evu napsala tematickou písničku. „Proč mít strach se smát kvůli okolí, není proč se ptát, když nic nebolí, s láskou odletí, cítím úlevu, teď už rozumím tomu úsměvu Mony Lisy,“ zpívá se v textu, který herečka a zpěvačka zveřejnila na sociálních sítích. A jak se zdá, je to trefa do černého, protože i krátký úryvek zatím sklízí samou chválu.

A stejně tak i Eva samotná. „Pořád nechápu, jak někdo mohl napsat, že tvůj úsměv je odporný. KAŽDÝ úsměv je krásný, protože dává světlo a radost do srdce druhým,“ napsala jí například jedna fanynka. A to jsou slova, s nimiž rozhodně nelze nesouhlasit. K úsměvům má ostatně sympatická umělkyně spoustu důvodů - vydala svůj diář na rok 2022, natáčí film, a se svým partnerem, kuchařem Přemkem Forejtem (34), oslavila už roční výročí vztahu.
Fotogalerie
79 fotografií