„Když se mě někdo v poslední době zeptal, co ještě bych si chtěla splnit, odpovídala jsem stejně. Přála bych si roli ve filmu,“ svěřila se na instagramu Eva Burešová, která si získala srdce tisíců fanoušků díky Slunečné. V té ztvárňuje ráznou statkářku Týnu. Jak sama píše, všechny ostatní sny a představy o ideálním životě se jí do puntíku splnily. „Hraju v seriálu, který mě i vás baví, a zároveň tam mám skvělé kolegy a zázemí. Moje písničky se hrajou v rádiu. Chystám už druhý diář, dětský splněný sen, taky se skvělou a trpělivou partou. Na divadle mám nádherné role. Mám nádherného a tolik milého a chytrého synáčka. Milujícího a milovaného partnera. Úžasnou rodinu,“ vypočítává.

A jelikož je zřejmě narozená pod šťastnou hvězdou, která této renesanční ženě (což píšeme bez jakékoliv nadsázky) dala do vínku kromě talentu a krásy také obrovskou píli, zaměřili se na ni i filmoví producenti - a onen sen se stal realitou. „Dávám na vědomí, že včera jsem měla první natáčecí den filmu, ve kterém mám hlavní roli. Ty brďo, mami, já budu v kině!“ jásá herečka, která se z televizních obrazovek přesune na stříbrné plátno. Detaily právě připravovaného snímku si však nechala pro sebe, a tak se její příznivci musejí prozatím jenom těšit a nechat se překvapit.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi! Markéta Reinischová

Jak ale Burešová přiznává, vysněnou metu má před sebou už jenom jednu. Ráda by si zatančila v jednom populárním tanečním pořadu. O jejím pohybovém nadání není pochyb, předvedla ho v show Tvoje tvář má známý hlas, Zlaté masce i v Roztančeném divadle. „Už teda jen StarDance a balím to,“ dušuje se Burešová. „Budu žít na statku, plodit děti, péct chleba pro sousedy a každý večer sedět u plného stolu lidí, kteří jsou šťastní za to, co mají. Budu psát knížky pro děti a navlékat náramky. Budu věci brát tak, jak přicházejí... Protože to je pro mě ta nejlepší cesta.“

Fotogalerie
77 fotografií