V neděli večer se Carmen Mayerové udělalo zle přímo na jevišti během hry Na útěku. Její dcera, moderátorka Tereza Kostková, jí pak ihned zavolala sanitku. „Do Rytířské ulice vyrážela v neděli po osmé večer záchranářská posádka. Sedmasedmdesátiletou ženu s nevolností odvezla do Nemocnice Na Františku,“ potvrdila Blesku mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Kostková se pak omluvila divákům, že představení Na útěku bohužel nemohou z vážných důvodů dohrát. Mayerová se mezitím tvářila, že vlastně o nic nejde. „Děkuji za optání. Musím zůstat pár dní v klidu a bude to dobré. To víte, stáří…“ odpověděla na dotaz Blesku z nemocnice.

Teď se ale zdá, že problémy přece jen budou o něco vážnějšího rázu. Vrchlického divadlo vydalo oficiální prohlášení, že hereččino představení zatím odkládá na neurčito. „Vážení přátelé! I nepříjemné věci se dějí. Představení Oscar pro Emily, které se mělo uskutečnit v úterý 26. 10., se pro nemoc hlavní představitelky překládá. Nový termín oznámíme co nejdříve, vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za pochopení a hlavně přejeme paní Mayerové, ať je brzy v pořádku! Vaše divadlo,“ objevilo se na facebooku instituce.

VIDEO: Carmen Mayerová v seriálu Sestřičky: Ze svůdnice nemohoucí stařenka!

Video
Video se připravuje ...

Carmen Mayerová v seriálu Sestřičky: Ze svůdnice nemohoucí stařenka! FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií