Po rozvodu s první ženou, tanečnicí Taťánou, se mluvilo o tom, že tím skončil i vztah s nevlastní dcerou Lucií, a že s vnučkou se tak herec nestýká. Jak vidno, není to pravda. Mladičká Amelie, kterou znají diváci už ze seriálu Sestřičky jako dceru Adély Gondíkové (48), trávila čas v zákulisí zejména se svým dědou Pavlem Zedníčkem.

„Natáčení Hvězd patřilo k těm nejhezčím, které jsem zažila. Měla jsem kolem sebe neuvěřitelné kolegy, od kterých jsem se mohla učit. Radami nešetřili a už i jen to, že jsem se na ně mohla dívat, jak hrají, byla výborná škola,“ přiznává mladá herečka vděčně.

V zákulisí se občas objevila i její maminka Lucie, která dceru na natáčení na Rokycansko někdy doprovodila: „Mamka za mnou jezdila. Všechny samozřejmě zná, povídala si tam s kolegy, dědou a já točila. Bylo to moc hezké.“ A její slova potvrzuje i Tereza Kostková (45), která hraje hlavní roli veterinářky Lucie. Právě kolem ní se všechno točí.

„Návštěvy na natáčení jsou vždy fajn. Lucka sice v seriálu nehrála, ale přijela za dcerou. Pavel Zedníček mi hrál tchána, tedy bývalého,“ vysvětlila Tereza.

VIDEO: Pavel Zedníček a jeho největší sportovní výkon? Pět set repríz na jevišti!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Zedníček a jeho největší sportovní výkon? Pět set repríz na jevišti! Gábina Maryšková

Fotogalerie
31 fotografií