Přestože by člověk řekl, že modelka a sportovec je (nejenom) v českém showbyznysu jasná a předem daná rovnice, je pravdou, že často mají slavné páry k sobě daleko a někdy je cesta k sobě navzájem spletitá. Dneska je z Jitky Nováčkové, vítězky soutěže Česká Miss pro rok 2011, a z fotbalisty Tima Sparva, jenž je aktuálně ve Finsku, krásný pár. Mají spolu i dcerku Leah (10 měsíců), ovšem za svou partnerskou idylku vděčí někomu docela jinému: půvabné modelce Nikole Buranské, Blesk České Miss Earth pro rok 2014. V té době totiž tvořila pár s českým reprezentantem Filipem Novákem (31), nejspíš se spřátelila i s jeho fešným spoluhráčem... a začala kout pořádné pikle!

„Jednou jsem si prostě řekla, že tyhle dva seznámím,“ prozradila na sociální síti Buranská. „Bylo to v Dánsku, kde jsem tenkrát bydlela.“ O tom, že právě ona stojí za počátkem vzájemných sympatií mezi Nováčkovou a Sparvem, promluvila sexy brunetka již dříve. „Jíťa tam za mnou jednoho dne přiletěla a já jsem si říkala, že mám dva sympatický, nezadaný kamarády, tak proč je neseznámit?“ smála se Nikola pro Blesk.

„Z přátelství vznikla láska. Z lásky se narodila nádherná Leuška. Tyhle dva (vlastně už tři) mám upřímně nesmírně moc ráda a je pro mě pokaždé velká radost je vidět,“ svěřila se Buranská z Helsinek, kde tato skupinka strávila celý týden.

VIDEO: Krásná misska Nikola Buranská: Nováčkové dohodila přítele a sama je nezadaná!

Video
Video se připravuje ...

Krásná misska Nikola Buranská: Nováčkové dohodila přítele a sama je nezadaná! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Nováčková se Sparvem randí zhruba od roku 2017. Tuto krásnou novinku dlouhou dobu tajila, o svém novém partnerovi nechtěla nic říct, a dokonce se ani nepochlubila žádnou společnou fotkou. Jako správná tajnůstkářka například nejprve na sociální síti zveřejnila fotku, na které byly oběma vidět pouze nohy.

Tvář muže, který si získal její srdce, ukázala až o dost později. „ON. To nejlepší přijde vždycky ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš... a tak přišel. A oba jsme to věděli hned. A nejlepší je, že tenhle kýč je fakt pravda,“ rozplývala se na instagramu. Přestože mnohé celebrity házejí podobné zamilované hlášky s každým novým partnerem, jichž během roku vystřídají několik, Nováčková a Sparv jsou spolu stále.

A to dokonce i přesto, že bydlí odděleně. Pár spolu nejprve žil v Řecku, kde hrál za tamní fotbalový klub. Nováčková tam porodila dcerku i přečkala koronavirovou pandemii. Poté, co Timovi skončila smlouva, rozhodovali se, co dál. Zatímco on se vrátil do rodného Finska, modelka i s maličkou dcerkou odjela do Česka.

Celý život totiž jenom cestovala a potřebovala mít své „doma“, svoje pevné zázemí. S partnerem se tedy vzájemně navštěvují. „Uvidíme, jak to bude fungovat. Zase jsme se vrátili do vztahu na dálku. I když naštěstí už to není, že bych s Timem byla pět dní a pak zase byla měsíc bez něho, ale jsem tady na tři týdny a pak budu tři týdny sama a tak... Strašně moc bych si přála, aby už to bylo jinak a mohli jsme bydlet společně,“ popisovala jejich složité soužití na YouTube.

Fotogalerie
73 fotografií