A manžel to je víc než obětavý. Za svojí Haničkou Písničkou chodil na transfúzní oddělení pražské Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí denně a někdy i několikrát. A to i přesto, že právě probíhá jeho náročné turné šestatřiceti koncertů po Česku a Slovensku. Štefan Margita mohl být ale alespoň v klidu, že zatímco on stojí na pódiu daleko od Prahy, o Hanku je po všech stránkách odborně postaráno v nemocnici.

Je to zbytečné!

Jak to ale udělá s Hankou teď, když ji propustí domů? Covid Zagorové, která léta trpí úbytkem červených krvinek, rozhodil krevní destičky. A zpěvačka zkolabovala zrovna, když byla doma sama. Neteř ji našla v bezvědomí za pět minut dvanáct. „Myslel jsem, že s Hankou bude neteř, když nebudu doma. Ona ale tvrdí, že je to naprosto zbytečné, protože je už soběstačná a cítí se dobře,“ komentuje starostlivě pěvec a dodává: „To je ale na druhou stranu velmi dobré znamení, že se nebojí být sama.“

Chutná jí

Hanka je podle Štefana také už i při chuti a to je velmi důležité. „Dneska s takovou chutí snědla nemocniční řízek s bramborovou kaší. Dokonce mi zakázala, abych jí cokoli nosil, tak jí to tam chutná,“ upřesnil Štefan s tím, že krevní destičky se už vyrovnávají, teď zbývá jen, aby se Hanka vrátila do běžného života a opět stanula na pódiu.

VIDEO: Hana Zagorová (75) jde z nemocnice domů! Margita prozradil její přání

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová (75) jde z nemocnice domů! Margita prozradil její přání Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií