Tomu, že se Lucie Šafářová pochlubila fanouškům a sledujícím na sociální síti, se není co divit, jako nevěsta totiž vypadala naprosto fantasticky a radostí jen zářila.

Tajná svatba s hokejistou Tomášem Plekancem proběhla v hotelu Endemit Boutique Hotel  &  Spa, který ční nad přehradou v Horní Bečvě.  Svatební menu bylo klasické, svíčková, vývar a jako zákusek se podával svatební dort. O zábavu se postaraly kapely Mirai a Kanci paní nadlesní.

„ANO“ svému milovanému Tomášovi řekla Lucie v dlouhých krajkových šatech s hlubokým, ale vkusným výstřihem. Na zábavu po svatebním obřadu se Lucie Šafářová převlékla do bílých krátkých šatů s dlouhými rukávy, z nichž jeden byl ušit pouze z krajky a pošitý perličkami. V šatech krásně vynikla její sportem vytrénovaná postava a vůbec nevadilo, že k nim obula bílé tenisky. „Děkuji za krásné šaty pro mě i Leontýnku! Byla v nich super párty!“ napsala Šafářová ke zveřejněnému snímku a nezbývá tak než doufat, že se pochlubí i snímkem, jak to slušelo jejich malé dcerce.

Video: 7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu? FTV Prima

Fotogalerie
40 fotografií