Lidé si tento týdeník oblíbili. „Mám tu práci moc ráda, je příjemné podávat divákům zajímavé informace,“ řekla Saskia Blesku.

Léto s internetem

V létě se moderátorka rozhodla chovat jako zodpovědný občan a trávila volno na rodinné chalupě. „Je to relax. Ty různé venkovské činnosti mě nabíjí,“ přiznala. Získala ještě jednu novou dovednost.

Vnučky, o které se o prázdninách starala, jí otevřely svět sociálních sítí a internetu. „Zasvěcovaly mě do všech tajů. A představte si, že jsem se i díky tomu dočetla, že beru padesát tisíc měsíčně. A že mám v České televizi doživotní smlouvu,“ svěřila se Saskia. „Není to tak. Měsíčně nemám vlastně za Kalendárium ani polovinu té částky. Nikdy jsem nevyužívala sociální sítě ke svému zviditelnění v domnění, že za mě mluví moje práce. Ale ani to mě nedokáže připravit o můj životní optimismus,“ dodala moderátorka s tím, že všechny smlouvy se v ČT vždy uzavírají pouze na půl roku dopředu. Ani ona není žádnou výjimkou. 

VIDEO: Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání!

Video
Video se připravuje ...

Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
22 fotografií