Někdejší playmate Lela Ceterová přivedla na svět své druhé dítě. Maličké se narodilo jen pár dní po narozeninách své starší sestry Lilinky (2), takže si rodiče pochvalují, že jejich děti mohou své narozeniny slavit společně. Jelikož silikonová kráska rodila císařským řezem, tak si dvojice vybrala velmi krásné datum. „Doktor nám řekl, že to bude 2. prosince, ale já ho přemluvil, ať je to prvního,“ řekl Blesku krátce před porodem Vémola.

A skutečně, Lela ve středu 1. 12. 2021 přivedla na svět miminko. Krátce před 14. hodinou to na sociální síti oznámil šťastný otec. „Začínám slavit… Radost obrovská, Lela i miminko v pořádku,“ napsal bojovník, jenž přidal svou fotku s lahví vodky v ruce a s podobiznou Sylvestera Stallonea v pozadí. Trochu tím něco naznačoval, což se ukázalo později…

Krátce po 15. hodině Karlos udělal pro své fanoušky živé vysílání, v němž šokoval. „Na předoperačním vyšetření se přišlo na to, že Lela i já s Lilinkou jsme pozitivní na covid. Když Lela porodila, tak jí miminko hned odebrali, takže ještě nevíme váhu ani výšku. My jsme s Lilinkou doma v karanténě, Lela teď spí po operaci,“ šokoval zápasník. Pohlaví miminka oznámil po chvilce. „Máme nového krále! Rockyho Vémolu,“ oznámil Karlos. „Třeba ho dám na nějaký sport, který ho bude bavit, a bude vydělávat prachy. Čekají mě oslavičky, poprosím své fanoušky, aby si na mého Rockyho připili. Oficiální zapíječka bude příští pátek v mém klubu, kde točím svou show,“ dodal.

Fanoušky zajímalo, proč zrovna jméno Rocky, proč ne Arnold. „S Lelou jsme měli dohodu, že když to bude další holka, tak si ji pojmenuje ona, stejně jako Lilinku, když kluk, tak já. Jelikož to měla opravdu těžké s covidem, navíc kluk byl menší, tak jsem si řekl, že je to válečník a bude se jmenovat Rocky. Arnieho si schovávám na dalšího kluka,“ pochlubil se šťastný a již čtyřnásobný táta s tím, že uvažoval i o jménu Bohuslav, a to podle postavy Bolka Polívky ve filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág, ale to neprošlo.

První foto

Večer zveřejnila Lela, která v době živého vysílání spala, první fotku svého miminka. „Nejšťastnější okamžik pro mě, kdy už jsem konečně mohla držet mého synáčka Rockyho v náručí,“ pochlubila se.

„Chci poděkovat celému týmu sestřiček, doktorů a primářovi MUDr. Hynkovi Heřmanovi z nemocnice Ústav pro péči o matku a dítě za prvotřídní porod, který byl pro mě velmi psychicky náročný vzhledem k tomu, že jsem před pár dny dostala covid,“ odtajnila fanouškům.

„Velmi jsme se s Kájou těšili na tento krásný okamžik narození našeho druhého děťátka, avšak kvůli covidu nemohl být při porodu. O to víc se těším, až budeme moct být spolu všichni čtyři. Doteď mě Karlos Terminátor Vémola zahříval velkou dávkou síly a lásky to všechno zvládnout. Za toto ti chci moc poděkovat. Miluju tě. Chybíte mi s Lilinkou a už se za vámi těším domů,“ vzkázala ještě blondýnka.

Těhotenství Lely ostatně před časem propálil nastávající otec Karlos Vémola přímo ve vysílání svého pořadu Karlos Show. „Karlos se tak těšil, až to prozradil příliš brzo. Ale cítím se dobře,“ nechala se Lela slyšet krátce po oznámení velké novinky v rozhovoru pro iSport TV. Modelka se netajila tím, že se tentokrát se svým milým rozhodli nechat překvapit a nechtěli znát pohlaví miminka. Překvapení si šetřili až k porodu.

„Lilinka má rok a půl, ona je ještě maličká, ještě z toho nemá rozum. Ale vnímá ta miminka velmi, takže si myslím, že to budou parťáci,“ nechala se Lela slyšet ještě během těhotenství. Některé rodiče představa toho, že by měli mít dvě děti krátce po sobě, děsí, Lela si to ale pochvaluje. „Já si myslím, že děti, které nemají ten věk moc od sebe, tak si dokážou spolu hezky vyhrát,“ je přesvědčená.

Smutná minulost

Dvojice se na druhé miminko velmi těšila. O to víc, že už o jedno nešťastným hnutím osudu přišli. „Byla jsem velmi šťastná, když jsem zjistila, že čekám miminko, a najednou u lékaře překvapení, když viděl na ultrazvuku dvě srdíčka. I navzdory stresovým situacím, které mi způsobovali jistí lidé. A možná právě to přispělo k tomu, co se stalo. Nikdy na ten den nezapomenu,“ svěřila se s těžkými chvílemi na sociálních sítích.

Lela popsala, jak v osudnou noc nemohla vůbec spát a převalovala se z boku na bok. „Srdce mi bilo moc rychle. V noci na mě skočil pes do postele, to jsem se lekla. A nad ránem se mi zdál sen, že jsem potratila,“ zavzpomínala.

Pak přišlo to nejhorší. „Ráno jsem uklízela dům, vařila a strašně mě bolelo v kříži. Začala jsem špinit, a tak jsem se rozhodla jít na pohotovost, můj nejtěžší den. Jednomu miminku přestalo bít srdíčko. Samozřejmě si mě nechali dva týdny v nemocnici. Lékaři se obávali i o život druhého miminka. Měla jsem pořád špatné výsledky testů. Bylo to velmi těžké období, strach o život žijícího miminka ve mně a smutek po tom druhém,“ stýská si dvojnásobná maminka, která vždy toužila po rodině.

V těch nejtěžších chvílích jí ale pomohla láska k malé Lilince. „Navzdory všemu jsem se snažila být silná. Tak moc jsem toužila po miminku,“ svěřila se. Nakonec naštěstí všechno dobře dopadlo a Lilinka přišla na svět jako zdravé miminko. A teď se rodina konečně dočkala vytouženého dalšího člena - navíc kluka. Pro ně je to tak druhý společný potomek, Karlos má ale další děti z předchozího vztahu.

VIDEO: Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka? iSport TV

Fotogalerie
38 fotografií