Změny počasí nedělají Jiřímu Krampolovi vůbec dobře. Před víc než týdnem, kdy došlo k ochlazení, skončil v nemocnici. 

Mám chronický katar průdušek, museli mi nasadit antibiotika a nějaké minerály, jelikož jsem měl nedostatek červených krvinek. Snažili se do mě nacpat všelijaké medikamenty, aby mě dali opět dohromady,“ svěřil se Blesku herec, kterého domů pustili v pátek, ale už o tři dny později byl na akci, kde se uváděla nová pánská kosmetika Koolman. 

Krampol by se na doporučení lékařů měl vyhýbat tučnému jídlu a knedlíkům, prostě jíst zdravěji. „Musím brát prášky na ředění krve a preventivně beru léky na tlak,“ netají se vdovec, kterému před rokem zemřela manželka Hanka. 

VIDEO: Jiří Krampol řekl, co ho dostalo do nemocnice: Neodstatek červených krvinek a chronický katar průdušek!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol řekl, co ho dostalo do nemocnice: Neodstatek červených krvinek a chronický katar průdušek! Markéta Reinischová

Moderátora velmi zarmoutila smrt francouzského velikána Jeana-Paula Belmonda (†88), jemuž roky propůjčoval svůj hlas. Bohužel se ani nikdy osobně nesetkali, i když k tomu neměli daleko. 

Francouzská ambasáda ovšem nyní na základě jeho četby dopisů od Belmonda, které psal jedné Češce, pozvala Krampola na schůzku. „Pozvali mě na kafe, tak jsem zvědavej, co bude,“ usmívá se. 

Fotogalerie
44 fotografií