„Chviličku před vámi mi to volal kamarád, je to strašně smutný. Ale byl v požehnaném věku a miloval ho celej svět. Přede dvěma roky jsem namluvil i jeho audioknihu 1000 životů, ve které říkal, že jich právě tolik prožil. Tak věřím, že si neměl na co stěžovat, měl krásnej život i kariéru,“ řekl Blesku Krampol, který francouzského herce daboval ve 29 filmech.

VIDEO: Zemřel Jean-Paul Belmondo! Francouzský sympaťák, který přepsal filmovou historii

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jean-Paul Belmondo! Francouzský sympaťák, který přepsal filmovou historii. Mall.tv

Převzal ho od Jana Třísky (†80), který byl jeho původním českým hlasem, ale v sedmdesátých letech emigroval. „Poprvé jsem Belmonda dělal v roce 1981 v režii Víta Olmera ve filmu Sympatický dareba. Pak přišlo Zvíře a hned po něm Veselé Velikonoce, za které jsem dostal cenu za dabing,“ vzpomíná Krampol.

Svého času se jednalo dokonce o možnosti setkání obou herců, naposledy při příležitosti premiéry celovečerního dokumentu o herci s názvem Belmondo o Belmondovi, kvůli zdravotnímu stavu herce k němu ale nedošlo.

VIDEO: Krampol znovu v kůži Belmonda: Co máme společného? Pár kreténů!

Video
Video se připravuje ...

Krampol znovu v kůži Belmonda: Co máme společného? Pár kreténů! Petr Macek, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/Mordechai Ferber -Arc De Triomphe

Fotogalerie
110 fotografií