„22 let dělí tyto momentky s milou Nicol Lenertovou,“ napsala ke dvěma momentkám Leona Machálková, zpěvačka známá jak z muzikálových prken, tak i z rádií. Na obou stojí, celá rozesmátá, po boku moderátorky Nicol Lenertové, co byla jednu dobu partnerkou slavného hokejisty Jaromíra Jágra (49), a také Karla Voříška (57). S tím ovšem tvořila pár pouze v hlavním zpravodajství TV Nova, které společně uváděli. V roce 1999, kdy ostatně první snímek s Leonou vznikl, se začala pravidelně objevovat na televizních obrazovkách.

K fotce téměř čtvrtstoletí staré doplnila Machálková i jednu aktuální, zřejmě aby porovnala, jak se do obou dam zakousl (nebo nezakousl?) zub času. „Tehdy obě zrzky, dnes bloncky,“ shrnula jejich proměnu Machálková. Zatímco Leona si stále zachovává princeznovské lokny, jenom trochu pozměnila odstín vlasů, u Nicol je změna větší. Vždycky totiž nosila svěží krátký sestřih, díky němuž vynikl její obličej. Nyní má vlasy dlouhé a plavé. Nic se nezměnilo ani na jejich přátelství. „Máme si stále co říct, jako by to bylo ‚včera‘,“ libovala si Machálková.

VIDEO: Leona Machálková přiznává: „Syn je mamánek, ale vocaď pocaď“

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková přiznává: „Syn je mamánek, ale vocaď pocaď“ Kisa Císařová, Lukáš Červený

Přestože fotky opatřila hashtagy „čas nezastavíš, nevadí“, dozvěděla se, že se těch dvacet let na jejím zevnějšku nijak zásadně nepodepsalo. „Vy nestárnete... Obě vypadáte snad lépe než před 22 lety,“ žasli Leonini followeři na sociálních sítích, a například herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (68) jim poslala místo komentáře srdíčko.

Svým „lajkem“ ohodnotila Machálkovou s Lenertovou i třeba herečka Daniela Šinkorová (48), zpěvačka Kamila Nývltová (32), tanečník Jan Onder (36), či zakladatelka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (49).

Fotogalerie
35 fotografií