Ještě v době naplánovaného odjezdu seděla modelka bezradně mezi nezaplněnými zavazadly. „Já v pátek…v sobotu večer vše připravím a zabalím, ať můžeme v neděli ráno v devět vyjet. Taky já…v neděli v 10.30 sedím v pyžamu s mokrými vlasy u poloprázdného kufru a balím věci. U toho přemýšlím, co vlastně zabalit,“ nechala nahlédnout Veronika Kopřivová své fanoušky do procesu příprav k odjezdu na dovolenou prostřednictvím instagramu.

A jelikož její partner a otec společné dcery Elly je zjevně v dodržování domluvených časů preciznější, není divu, že ho tahle situace znepokojila a vykolejila. „Míra už nervózní, já stále s úsměvem a v klidu…Je 16 hodin a my konečně vyrážíme. Míra to radši už ani nekomentuje,“ odhalila reakci svého partnera Veronika Kopřivová. Podle všeho měla někdejší přítelkyně hokejové legendy Jaromíra Jágra s dodržováním stanovených časů problém vždy. A tichá přání, že by si poté, co se stala matkou, mohla osvojit lepší time management, se ukázala jako marná.

„To je taková moje klasika a to jsem si myslela, že s dítětem se tohle změní a já budu dělat vše včas. Naštěstí jedeme na první dovču s Ell autem, letadlo by nám totiž už uletělo. Ellu s mým cestovním stylem čeká mnoho zábavy,“ uzavřela své zamyšlení lehce sebekriticky Veronika. 

VIDEO: Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo! 

Video
Video se připravuje ...

Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo! Markéta Reinischová

Fotogalerie
57 fotografií