Kolem potetované kuchařky Kamu se točí samé problémy. Nejprve na svém instagramu sdílela recept na cuketové rolky, k nimž přidala fotografii lákavého pokrmu. Záhy se však ukázalo, že snímek není její, ale stažený z oficiální internetové fotobanky. Řadu jejích věrných fanoušků to pak nepříjemně překvapilo, jelikož automaticky předpokládali, že prezentuje své dílo, což ale Kamila Rundusová nikde neuvedla. Později rovněž přiznala, že ani recept nepochází z její hlavy. Poté zase vychvalovala na sociální síti svou hladovku, kterou již přes dva týdny drží, a libovala si, že k životu jídlo vlastně ani nepotřebuje.

Nyní se kolem ní opět rozčeřila voda. Na internetu se objevilo video, v němž pro podcast Cukrfree otevřeně mluví o užívání drog. Je to alarmující i z toho důvodu, že jakožto influencerka má obrovský dosah a takováto prohlášení mohou mít na její followery, mnohdy mladé, negativní vliv. Kamu však tvrdí, že jenom díky drogám dospěla k „otevření vesmíru“ a svému „sebepoznání“.

„Ve čtrnácti, patnácti, já jsem holka z Jižáku, tam se děje všechno dřív, jsme začali hodně jíst houbičky, jako lysohlávky, a LSD a chodili jsme hodně do lesa, dělali jsme různé výpravy. Já si říkám, že už tehdy se mi tam otevřelo, můžeme tomu říkat třetí oko,“ tvrdila Kamu v šokujícím videu.

VIDEO: Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla Igor Březina / BPŽ

„Od té doby vidím věci... Já jsem vizionář. Vidím věci, které se dějí, nedějí, dávno dopředu. Už tenkrát jsem si tam něco otevřela,“ líčila kuchařka. Zároveň přiznala, že měla s halucinogeny i jisté negativní zkušenosti. „Poprvé to bylo super, podruhé mě to vytrestalo, protože jsem toho chtěla víc, než jsem mohla zvládnout. V podstatě jsem v tom stavu umřela,“ popisovala.

„Teď už ale vím proč, protože jsem to měla jako mejdan. Jsou lidé, kteří se tím baví, ale já to vnímám spíše jako zkratku k tomu, jak se na sebe napojit.“ Místo toho, aby po nepříjemném prožitku tyto látky přestala užívat, je tomu přesně naopak, jelikož razí heslo, že „všechny látky skvělé, když někomu pomáhají a dělají radost.“ „Já si dám jednu malou houbičku a jsem úplně vesmírná,“ dušuje se Kamu.

Její přítel Robi podle jejích slov prý vyzkoušel snad všechny dostupné halucinogeny, včetně jedu žab a tropické liány ayahuasca. „Robi je mnohem dál, to je větší šaman. Loni jsme dali ceremonii s nejsilnějšími lysohlávkami na světě, připravovala jsem se na ni týden, ale stálo to za to. Zažila jsem to, co jsem chtěla,“ přiznala Kamu, která se při jedné ze seancí „napojila“ na Robiho, který ležel vedle ní, a splynula s jeho energií... Ať už to znamená cokoliv.

„Tam jsem pochopila, o čem ty halucinogeny jsou, tam jsem pochopila, že jde o lásku, vesmír a energii. Byli tam všichni lidé i zvířata, co existují,“ chrlila ze sebe v podcastu zběsilým tempem Kamila. Pokud je tohle propagace její chystané „vesmírné“ knihy, asi to nedělá zrovna nejlépe… Anebo je tomu přesně naopak?

Fotogalerie
40 fotografií

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.