Tatínek známé kuchařky Kamu zesnul v pátek 11. června. Zdrcená Kamila Rundusová se s touto smutnou novinkou na sociální síti svěřila až s odstupem několika dní, kdy ji již vydýchala. „Náš vztah byl jedna velká divočina, já jako bych mu z p**ele vypadla. Nebylo to nikdy jednoduchý… Oba nás bolela tíživá historie. Během posledních let jsem se ale učila mu odpustit, pochopit ho, a cítila k němu soucit, lásku a vděk,“ vysvětlila složitou rodinnou situaci. Pro svého otce dokonce udělala posvátný rituál, aby jeho duše v klidu odešla, klasický pohřeb měl až o dva týdny později.

„Každý loučení je smutný a bolestivý. Každá osobní ztráta nás přiměje se zamyslet nad tím, jak je naše působení v tomhle životě krátký. Jak nepodstatný je řešit blbosti, a jak moc je naopak důležitý soustředit se na opravdový hodnoty. Není tím nic víc než LÁSKA, zdraví a duševní pohoda,“ napsala pak Kamu na instagram a sdílela snímek, na němž pózuje po boku svého bratra na Olšanském hřbitově. Zároveň poděkovala všem, kdo se s jejím tátou přišli na jeho poslední cestě rozloučit.

VIDEO: Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla Igor Březina / BPŽ

Při obřadu mu nechala zahrát písničky Jiřího Schelingera (†30). „Byl to tátův nejoblíbenější zpěvák, na kterém jsme společně vyrostli. Od rána neposlouchám nic jiného a ještě asi nějakou chvíli budu,“ svěřila se potetovaná kuchařka svým followerům, jichž má jenom na této platformě 325 tisíc. Ti jí zde ostatně okamžitě začali vyjadřovat svou soustrast – a mezi fanoušky a příznivci byla k vidění i jména celebrit, například modelky Simony Krainové (48) či zpěváka Matěje Rupperta (43), vystupujícího se skupinou Monkey Business.

„Číst poslední slova rozloučení a vděku bylo těžší, než jsem myslela. Dokud tohle člověk nezažije, nelze si ani trošku představit, jak moc bolí smrt člověka, jehož krev koluje ve vašich žilách. Až s pohřbem si člověk uvědomí, že je opravdu konec, a také vzpomíná jen na ty hezké věci… Bolí to. Ještě jednou, díky za vše táto,“ dodala Kamu, a poslala „lásku všem. A hlavně všem na Moravě.“ S lidmi, kteří kvůli tornádu ve čtvrtek v noci přišli o střechu nad hlavou, v těchto těžkých chvílích totiž hluboce soucítí.
Fotogalerie
34 fotografií