Kuchařka Kamu, jejíž tělo zdobí četná tetování, se v posledním roce stáhla a na sociální síť nepřidávala tolik příspěvků jako kdysi. Už to nebyla ta otevřená divoška, spíše jako kdyby se uzavřela do sebe. Teď už se ví, proč tomu tak bylo.

„Moje tělo se začalo projevovat. V hřebenu mi začaly zůstávat chomáče vlasů a já do dvou měsíců o půlku vlasů přišla. Po těle podivný flíčky, otekla jsem, nemohla se zvednout z postele a pár týdnů jen ležela jak omráčená. Byla jsem na Kostarice sama a bylo mi fyzicky šíleně,“ svěřila se Kamila, která přidala fotky s vypouklým břichem. Vypadá, jako kdyby byla těhotná, má absenci menstruace, ale jsou za tím zdravotní problémy způsobené letitým stresem, špatnou životosprávou a nespavostí.

„Nový lékař mi udělal všemožné testy, za pár dní mi zavolal a padalo z něj: PCOS (polycystic ovary syndrom), vaječníky plné cyst a folikul, diabetes z důsledku dlouhodobé rezistence inzulínu, absence ovulace - neplodnost, narušený endokrinní systém a funkce štítné žlázy, hormonální nerovnováha, chronický zánět v těle… a jel dál…“ pokračuje Rundusová.

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Přistoupila na hormonální léčbu, ale její stav se zhoršoval, až to došlo tak daleko, že z Kostariky odletěla do Austinu v Texasu, kde navštívila skvělého lékaře (genetika/epigenetika) Dana Hamiltona.

„Vzal si mě do parády. Udělal mi spoustu testů, našel kořeny problémů, a my se pustili do léčby přírodní cestou,“ tvrdí Kamu. „A teď co dál? Nastoupila jsem do novozélandského léčebného programu, který mě učí, jak komplexní a cyklické ženské tělo je. A brzy mě čeká operace, která mi uleví…… ale o tom až příště,“ končí svou upřímnou zpověď kuchařka, které je největší oporou partner Robi.

Fotogalerie
39 fotografií