Potetovaná kuchařka Kamila Rundusová byla vždy provokatérka a ráda dělala věci jinak než ostatní. Ale loni se stáhla do ústraní, protože ji trápil stres a také měla neustále vypouklé břicho, což naznačovalo větší problém.

Po vyšetření zjistila, že má PCOS (polycystic ovary syndrom), což se projevuje různě - vaječníky má plné cyst a folikul, kromě toho má diabetes z důsledku dlouhodobé rezistence inzulínu, nemá ovulace, tudíž trpí neplodností, má narušený endokrinní systém a funkce štítné žlázy, hormonální nerovnováhu a chronický zánět v těle...

Zahájila proto hormonální léčbu, posléze nastoupila  do novozélandského léčebného programu. „Ten mě učí, jak komplexní a cyklické ženské tělo je. A brzy mě čeká operace, která mi uleví,“ popsala své strasti Kamu. 

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na operaci šla právě ve čtvrtek a své fanoušky odzbrojila fotkou z pokoje, kde na ně vystrčila zadek. „Tak čau kozy, nazdar pr*el!“ okomentovala sexy snímek kuchařka. Podle toho se mnozí domnívají, že si Kamila nechá odstranit silikonové implantáty a podstoupí modelaci prsou. 

Na četné dotazy sledujících žen, zda silikony dává pryč kvůli zdravotním komplikacím, Kamu neodpověděla, ale je to jistě jen otázka času, než se svěří.

Fotogalerie
46 fotografií