Na rozdíl od všech influencerek, co na sociální sítě ládují své fotky prohnané všemi možnými i nemožnými úpravami, aby pak alespoň na nich působily zcela dokonale, jde zpěvačka Anna Slováčková zcela proti proudu. Už v dubnu letošního roku bez ostychu na sociálních sítích ukázala například nějaké ty faldíky na břiše. „Musela jsem hodně vyjít ze své komfortní zóny, ale hrozně mi to pomohlo,“ nechala se slyšet s odstupem času dcera saxofonisty Felixe Slováčka (78) a herečky Dagmar Patrasové (65). A ve svém boji proti umělému perfekcionalismu stále pokračuje.

V instastories ukázala i přesto, že úspěšně zhubla pár kilo a náramně jí to sluší, svou celulitidu. „Tohle. Je. Normální,“ napsala k několikavteřinovému instastories, na němž má na sobě jenom mikinu a kalhotky, ale na štíhlých nožkách dává všem na odiv svou „pomerančovou kůži“.

Jak se již dříve svěřila, celulitida je jejím velkým nepřítelem, má ji prý nejenom na stehnech, ale i na lýtkách, na bříšku a dokonce i na rukou. Nepomáhají jí ani masáže, zábaly z bahna, speciální krémy či legíny, které mají pomáhat mikrocirkulaci. Nezbývá jí tedy nic jiného, než aby se měla ráda i s nějakými těmi nerovnostmi na pokožce.

VIDEO: Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu! Gabriela Maryšková

Jak ostatně sama na sociální síti psala, svému tělu je vděčná za to, co všechno s ní zvládlo. „Tohle jsem prostě já. Žena s velkým zadkem, prsama, boky a stehnama. Konfekční velikost už nikdy nebude XS, S a stahovací prádlo bude vždycky moje poslední záchrana. Konečně přijímám sama sebe takovou, jaká jsem.“

Proto je po právu inspirací pro další hvězdy šoubyznysu - díky ní už odhodily stud například novopečená maminka Nikol Štíbrová (34) nebo Veronika Arichteva (35). Ta fotku s vytahanou kůží vtipně popsala slovy: „Ano, mám břicho a nebojím se ho použít.“

„Jedním z mých cílů bylo, aby instagram viděl reálný svět. A ne nastylované lidi plné filtrů. Mrzí mě, že si pak řada lidí myslí, že to je normální, podle toho pak hodnotí i reálný život. Jsem ráda, že realitu ukazuje čím dál více lidí,“ řekla Super.cz Anička.

Je škoda, že se jí nepodařilo inspirovat také svou maminku Dádu, někdejší královnu dětských srdcí. Ta na sociálních sítích publikuje jednu fotku za druhou, na nichž vypadá, že vlezla do stroje času. Za své fotky prohnané mnoha filtry schytává drsnou kritiku i výsměch.

Fotogalerie
60 fotografií