Pavlína Pořízková je po smrti manžela, muzikanta Rica Ocaska (†75) nebývale otevřená ke svým fanouškům na sociální síti a odkrývá jim svou Pandořinu skříňku. 

Mám pocit neuvěřitelné fyzické tíže, žádnou energii a pořád slzy na krajíčku. Začalo to v pátek a v sobotu jsem se probudila s naprostým nezájmem o cokoli. Včetně vstávání. Mám pocit, že moje kosti jsou z olověných trubek. Krabice nacpané po celé domě tam prostě zůstanou,“ svěřila se kráska s tím, že se snaží vyhnout antidepresivům, na kterých byla roky závislá. 

Bohužel si srdce vylévá už rok a její okolí to přestává bavit. Dokonce ji pár přátel obvinilo, že volá o pozornost. 

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Několik mých přátel mě obvinilo z toho, že jsem narcista a zveřejňuji své emoce na instagramu, abych získala pozornost a vlezdoprdelky. Musela jsem o tom přemýšlet. Jsem tady, abych získal sympatie? Ne. Jsem tady, protože se snažím zbavit studu. Zveřejňuji myšlenky a emoce, za které se stydím. Stydím se, že truchlím, mám zlomené srdce a jsem smutná,“ tvrdí topmodelka.

Před časem to vypadalo, že konečně našla štěstí v náruči oscarového scenáristy Aarona Sorkina (59), ale vztah vydržel jen pár měsíců. 

Fotogalerie
66 fotografií