Vyříkají si pánové vše a dojde na usmíření nebo podzimní aféru přejdou jako profesionálové? „Pan doktor Kubek je jednou z nejvýraznějších tváří pandemie a jsem rád, že přijal naše pozvání. Blíží se podzim a je důležité, aby lidé dostali informace, které chtějí, potřebují, či dokonce musí vědět,“ odůvodnil moderátor výběr prvního hosta v novém působišti.

Na Primu Suchoň přechází poté, co s ním v květnu Nova, údajně kvůli reorganizaci redakce, na hodinu rozvázala smlouvu. U konkurence ale nenastupuje do hlavních zpráv, uvádět začne ranní vysílání.

Hádka o biomrkev

Při jejich říjnovém rozhovoru v přímém přenosu neovládl emoce a ostře na něho zaútočil kvůli jeho výroku proti účasti lidí na farmářských trzích. „Lékaři padají na hubu, a lidé si chodí kupovat biomrkev. To jste myslel jak?!“ obořil se tehdy na Kubka a i nadále v emocích šéfa České lékařské komory nemístně tepal. Nova jej za neprofesionalitu při vedení rozhovoru dočasně stáhla z vysílání, Suchoň se navíc Kubkovi soukromě i veřejně omluvil, což on přijal.

Video: Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. 

Video
Video se připravuje ...

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií