„Jsem čerstvý děda, ale nesmím to říkat. Syn mi zakázal,abych to ventiloval na sociálních sítích i s fotografiemi,“ prozradil v rozhovoru pro internetovou televizi moderátor, který se proslavil společně s exmanželkou Markétou Mayerovou (54) na televizi Nova díky Snídani s Novou. „Jsem pyšný děda, už jsem na to čekal dlouho,“ dodal.

Prvního vnoučete se dočkal od jednoho ze dvou dospělých a již ženatých synů, které má z předchozího vztahu před Markétou. „Kluci oba dva dělají v hoteliérství, jsou vysocí manažeři a jde jim to,“ pochlubil se Boura.

Kromě synů má ještě dceru právě s moderátorkou, se kterou tvořil moderátorskou dvojici neskutečných 16 let. „Dcera Agáta studuje na vysoké škole na UJEP (Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, pozn. red.), studuje uměleckou školu a je velmi šikovná,“ prozradil Slávek, který se během pandemie začal živit jako dětský logoped, protože mu prý došlo, že z logopedie má státnice, protože kdysi na vysoké studoval speciální pedagogiku, což málokdo ví.

VIDEO: Z pašování drog obviněný Slávek Boura v Blesku: Řekl, kolik dostával za jednu cestu!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Z pašování drog obviněný Slávek Boura v Blesku: Řekl, kolik dostával za jednu cestu! Blesk TV

Fotogalerie
25 fotografií