Z celé rodiny měla pozitivní test pouze dcera, a proto se musela uchýlit do izolace. Jelikož je nezletilá, šla do dobrovolného hotelového arestu i její maminka Martina.

„Tak jsme v izolaci, před odletem domů vyšel dceři pozitivní test, dopadlo to tak, že zbytek rodiny odletěl do ČR a my jsme tady zůstaly samy. Přesunuli nás do izolace a budeme tady ještě dalších 14 dnů,“ svěřila se na sociální síti moderátorka populární relace na ČT Sama doma.

„Domče není moc dobře, já se zatím držím zdravá. Naštěstí jsme pojištěné, a to je v tuto chvíli obrovské plus. Doporučuji, pokud se chystáte do zahraničí, udělejte to také, jinak se vám to může hodně prodražit,“ dodala Vrbová Hynková, která s rodinou trávila dovolenou v Keni.

VIDEO: Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Holky jsou na hotelovém pokoji, který nesmí opustit, a jídlo dostávají do krabiček. „Naše dnešní snídaně v izolaci, ubíhá nám to rychle, ale někdy se to vleče. A taky člověk zjistí, co mu opravdu chybí - v souvislosti se snídaní mě napadá český žitný chleba s meruňkovou marmeládou. Ten si dam hned, jak přijedu domů,“ bere odloučení od zbytku rodiny sportovně blondýnka.

Ta má s manželem, reportérem Jiřím Hynkem, ještě dvě vlastní děti - Valentýnu (10) a Matyáše (6). Moderátorka dlouho nemohla přijít do jiného stavu, a tak se rozhodli pro adopci. Když Dominiku doma měli pouhé tři měsíce, Martina zjistila, že je těhotná.

Fotogalerie
19 fotografií