Problém s váhou se zvrtl v době před nástupem na vysokou školu, kde studovala výživu, a po jejím absolvování si odnesla titul inženýrka v oboru výživy a kvality potravin.

Byla to několikaletá cesta od hladovění k pokusům jíst normálně až po přejídání. Neustále jsem počítala kalorie podle tabulek, držela diety a nebyla se sebou spokojená. Došlo to až k anorexii, kdy jsem vážila 43 kilogramů. Samozřejmě okolí vidělo, jak vypadám, ale i já si to začínala uvědomovat hlavně při nástupu na vysokou školu. Nebyla jsem schopná se soustředit, byla jsme neustále unavená, podrážděná,“ svěřila se Blesku Karolína Fourová. 

A právě vysoká škola zaměřená na výživu a poradenství jí z tohoto bludu vyvedla. „Najednou mi došlo, že to není o tabulkách, minimu jídla a bez cukru. Cukr mozek potřebuje. 

VIDEO: Ester Geislerová: Z dcery mi roste food blogerka

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: Z dcery mi roste food blogerka Adam Balažovič/Bpž

Nakonec jsem pochopila, že když budu mít pravidelný pohyb a jíst primárně kvalitní a zdravé suroviny, tak je to v pohodě. A další věc, už nic nebudu dělat na sílu nebo ve stresu, strašně mě to vyčerpává a nejsem spokojená sama se sebou,“ tvrdí drobná brunetka, která se jídlu začala věnovat a vytvořila velmi kvalitní blog, kde svá jídla prezentuje. 

Vždy uvařím a vyfotím jen jídlo, které sníme. Nesnáším plýtvání a vyhazování jídel, jen kvůli hezké fotce na instagram,“ netají se Karolína, kterou sleduje již 58 tisíc fanoušků. 

Fotogalerie
9 fotografií