Přímo před zraky všech hostů se vynořil ze zákulisí luxusní restaurace Žofínská zahrada na Slovanském ostrově a se saxofonem šel přímo k zaskočené Bohdalové. Jenom pro herečku zahrál ústřední pohádkovou melodii z večerníčkových Pohádek z mechu a kapradí, v níž Bohdalová nezapomenutelně namluvila postavičky Křemílka a Vochomůrky. To už bylo na ni moc a přede všemi se rozbrečela!

Jen, co si kapesníčkem usušila slzy, Felix Slováček kamarádce Jiřině pogratuloval a políbil ji. A že bylo k čemu! Herečka dostala cenu Osobnost století, na kterou jen tak někdo nedosáhne.

„Měla jsem velkou radost a byla jsem poctěná, je to pro mě první cena tohoto druhu. Je to příjemný pocit, patřit mezi dobré zboží,“ smála se dobře naladěná Bohdalová, která v květnu oslavila neuvěřitelné 90. narozeniny.

Felix zase vyvedl svou »ex«

Dobře se bavil i Felix, kterého doprovodila exmilenka Lucie Gelemová (38). Přestože se oficiálně rozešli, oslavil s ní nedávné narozeniny a dál ji bere na společenské akce jako by žádný rozchod ani neproběhl.

„Lucii považuji za důležitou součást svého života,“ řekl muzikant, který strávil s výrazně mladší výtvarnicí dlouhých sedm let. „Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ uvedla malířka.

VIDEO: Devadesátnice Jiřina Bohdalová: Že mám fotku se všemi prezidenty? A co jsem jim měla říci?

Video
Video se připravuje ...

Devadesátnice Jiřina Bohdalová: Že mám fotku se všemi prezidenty? A co jsem jim měla říci? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií