Při své jedné z posledních návštěv Česka se Beránek netajil tím, že se blíží čas jeho návratu zpátky do své rodné země. „Sice se mu v Asii líbilo, ale po letech, která tam strávil, se upřímně těšil, až zase bude žít doma,“ prozradil kamarád Michal, který se s Beránkem potkal před více než rokem. „Byl to chytrý kluk a myslel na zadní kolečka, proto své úspory investoval a v Brně si pořídil byt, ve kterém plánoval žít,“ dodal kamarád.

„Těším se, až se přestěhuju, rád bych si našel vztah a založil rodinu,“ přiznal v roce 2020 Blesku světoznámý model, který tehdy plánoval maximálně ještě rok zůstat v Asii a vrátit se domů. „Spolu s cestováním po světě ty vztahy moc nejdou dohromady, takže když už s nějakou začnu chodit, tak to vždy ztroskotá na té velké vzdálenosti,“ zamyslel se tehdy.

Podle informací Blesku měl být Antonín už rok trvale v Česku, jenže pandemie ho donutila zůstat a pracovat v Asii. „Tady by Tonda o práci nezavadil, během lockdownu neměl práci v této branži téměř nikdy, a tak byla logická volba, aby přečkal krizi v Šanghaji a pracoval tam,“ říká jeho kamarád. Bohužel, Tondu čeká už jen jedna cesta do Čech, a to ta úplně poslední.

VIDEO: Nejúspěšnější český model Antonín Beránek (†30): Neustále hledal tu pravou.

Video
Video se připravuje ...

Nejúspěšnější český model Antonín Beránek (†30): Neustále hledal tu pravou. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií