Zdáli se komplet: Ona, manžel Archie (51) a dva jejich kluci Noah (5) s Tobinem (11). Třetí těhotenství je loni trošku zaskočilo. „Neplánovali jsme to…“ přiznala Kurková v rozhovoru pro magazín Babe by Hatch. „Ale tak to bylo i s oběma kluky, prostě si nás ve vhodný čas vybrali… Je trošku divoké, že naše nejstarší a nejmladší dítě dělí dvanáct roků - my vlastně máme dítě každých šest let!“ bilancovala zlehka.

„Když mi bylo celé týdny špatně, myslela jsem si, že jsem nemocná,“ prozradila topmodelka. „O to větší byla naše radost, když jsme zjistili pravou příčinu!“ konstatovala šťastná máma maličké Luny Grace.

Režim medvědice

Nemoc ale nakonec také přišla. Během těhotenství se jí bohužel nevyhnul covid! „První noc jsem se bála, protože jsem neznala nikoho, koho by to potkalo během těhotenství, ale pak jsem plně přepnula do režimu matky-medvědice. Musela jsem zůstat vitální pro ostatní,“ popsala Karolína s tím, že naštěstí nikoho z její rodiny nepostihl těžký průběh. „Jenže vysvětlujte pak dětem, že i když jim nic není, musejí zůstat doma a nemůžou se vidět s kamarády nebo jít na kolo…“ lomí rukama.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
40 fotografií