Zkrachovalý podnikatel ještě před nějakou dobou zářil štěstím po boku mladší partnerky Barbary Johanny (36). Jednu dobu s brunetkou údajně měli přemýšlet o miminku, ovšem kde ty loňské sněhy jsou, že?

„Již půl roku s Michalem Štikou nejsme. Nerozuměli jsme si a na rozchodu se domluvili,“ prozradila nyní pro Super.cz Barbara Johanna. Ta je aktuálně bez partnera, tedy volná jako pták. 

Stejně tak zřejmě sám Štika, otec Charlotte Štikové (24) a Ornelly Koktové (28), kterého si televizní diváci jistě pamatují z reality show Štiky, kde vystupoval ještě po boku tehdejší manželky Moniky. S ní to ale skončilo pořádně bouřlivě a bývalí manželé si pomalu nemohou přijít ani na jméno.

Rázná blondýna už ale žije v Německu s mladším manželem Petrem Biniasem a těžko říct, zda si na svou rodinu ještě vůbec někdy vzpomene, když s nimi není v kontaktu. Naopak rozchod Michala s Barbarou údajně proběhl poměrně v klidu. Dodnes zůstali přáteli a stejně tak si Barbara dál rozumí i s jeho rodinou. „Ornelle jsem koupila věcičky na miminko a určitě se za ní s Michalem, jakmile bude doma z porodnice, zastavíme,“ dodala pro Super.cz.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií