Teplákové soupravy už nejsou jen vytahaná kolena a mikina s kapucí, ale v době pandemie to už někteří vnímají jako trendy outfit. A tak se některé módní návrhářky, které doposud navrhovaly společenské šaty a další modely, vrhly právě na teplákovky.

Do výroby kompletů z teplákoviny se vrhla i Beata RajskáLuxusní teplákovou mikinu s barevnou „b“ vyšívkou na zádech si koupíte za velmi luxusní cenu, a to 10 800 korun. Pokud k ní chcete třeba sukni s výšivkou na přední straně, tak ta stojí 7 900 korun. Kalhotová varianta je prozatím možná výhradně na zakázku.

„Skutečně ta kolekce, kdo ji viděl, tak je z ní nadšený,“ tvrdila návrhářka v primáckém Showtime. „Především jsou to věci, které můžeš nosit denně od rána do večera, včetně léta a zimy a navíc kombinovat,“ vysvětlovala přednosti modelů.

VIDEO: Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku! Luboš Procházka

Určitě se jedná o ojedinělé kousky a možná si své nájemce najdou, ačkoliv je cena rozhodně vyšší, než bychom možná čekali. Nalákat kupce mají modelka Andrea Bezděková (27), Karolína Kopíncová (23) nebo přítelkyně Jaromíra Jágra (49) Dominika Branišová (26). 

V nádherném sport modelu. Nádherná neděle,“ pochlubila se na sociální síti Dominika, která oblékla tyrkysový model s kraťasy. Ty jsou také na zakázku. 

Fotogalerie
33 fotografií