Misska z roku 2016 se o svém vztahu s Markem rozpovídala v primáckém Showtime, kde prozradila i to, co ji nyní po provalení jejich vztahu mile překvapilo. „Já jsem vůbec netušila, že má Marek tak strašně milej fanklub,“ nechala se slyšet Andrea.

Vzhledem k tomu, že Lambora je v roli Janka Linharta jednou z hlavních hvězd populárního seriálu Slunečná, čekala asi, že od fanynek, co si na něj potají myslí, dostane pěknou sodu. Opak byl ale pravdou. „Nepřišla mi jediná ošklivá zpráva, chodily mi jen samé hezké,“ radovala se.

Té teď dělá kromě čerstvé zamilovanosti radost i zařizování vlastní domácnosti. Nechala se slyšet, že řeší hlavně výzdobu a chystá si svůj vysněný obraz. Zda tam hodlá bydlet sama, nebo jí bude dělat společnost partner, neprozradila.

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás vítá Slunečná.

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná. FTV Prima

Místo toho na sebe »práskla«, že se na Marka v seriálu raději moc nedívá. Přece jenom sledovat jeho líbačky s Evou Burešovou (27) je zatím pro ni dost náročné. „Pracuju s tím, beru to tak, že je to práce, že je to v pořádku. Ale byla jsem i v divadle… a ty líbací scény… Přeci jenom je to líbačka. Nelíbáš se jen tak na ulici, ale je to práce a respektuju to,“ vysvětlovala, jak to vnímá.

Sama si z modelingového mola k herectví nedávno odskočila také, ovšem v dalším seriálu na Primě - malou roličku získala v Sestřičkách Modrý kód. Byl to velice silný zážitek a mně se to strašně líbilo. Líbí se mi to prostředí a bylo mi tam hezky,“ zářila Bezděková s tím, že jí s přípravou pomáhal i Lambora. „My jsme si s Markem tu etýdku zkoušeli a bylo to tisíckrát horší než na samotném place, protože hrát to s ním a dívat se na něj… Nebylo to dobré.“ Naštěstí z ní pak stres na place spadl. Možná by si tak v budoucnu ráda zahrála i ve Slunečné.

Odhalila i jeden pikantní detail o tom, jak vlastně přelétla jiskra. „Ale já jsem takhle Marka poznala, já ho poprvé viděla v Ohnivým kuřeti. Říkala jsem si, co je to za sympaťáka. A o rok později…“ naznačovala v Showtime Bezděková, že se jí seriálový fešák líbil už na první pohled.

VIDEO: Sestřičky zkrásněly. O roli si řekla půvabná modelka!

Video
Video se připravuje ...

Sestřičky zkrásněly. O roli si řekla půvabná modelka! FTV

Fotogalerie
105 fotografií