Martina Pártlová(41) a její partner, muzikant Josef Vařeka (27), se brzy stanou rodiči. Plavovlasá sympaťačka, která vystupuje v muzikálech, ale také se skupinou Čechomor, se společně s kytaristou kapely Koblížci bude radovat z narození dcerky. A jak sama na svém instagramu připustila, těhotenství si užívá plnými doušky. „Dělám machry, ale sem z ní pos*aná už teď…“ přiznala nastávající maminka, která o něco dříve, než přišla do jiného stavu, prodělala vážnou nemoc. Z dlouhotrvajících úporných bolestí zad se totiž vyklubaly polypy v tlustém střevě. Naštěstí nešlo o zhoubný nález, a tak se jí podařilo z nebezpečné choroby úspěšně vykřesat.

Tím více si jistě nyní váží nového života, co jí roste pod srdcem. „Furt na ní mluvím, s každým šolíchem křičím na kluka, že se pohla (samozřejmě jak si sáhne, je ticho po pěšině), když se nějakou dobu nehýbe, začnu panikařit, protože se mi to zdá jako věčnost, a začnu provozovat břišní tance, abych ji vzbudila, neustále si pouštím video z ultrazvuku a usmívám se jak idiot...“ popisovala krásné chvilky, které těhotenství přináší. „Nevím, po kom ta holka bude, ale hlavně ať je zdravá jako řípa,“ přála by si Martina.

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

Svá slova na sociální síti doprovodila povedenou fotkou z dílny Kateřiny Novákové, na které je pořádně vidět její stále se zvětšující a zakulacenější bříško, co naprosto dokonale vyniklo v černém body, které v rockerském stylu doplnila koženou bundou. Tak jako jiné nastávající maminky, ani ona neodolala tomu, aby profesionál zdokumentoval její mateřství. „Původně jsem to neměla vůbec v plánu, ale asi by mě to jednou mrzelo,“ uznává nyní Pártlová. A není pochyb o tom, že rozhodně neudělala chybu. Díky takovým snímkům bude mít jednoho dne skutečně krásnou vzpomínku na chvíle, kdy byla ještě 2v1.

VIDEO: Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video
Video se připravuje ...

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
81 fotografií